АКЦИЯ

МАЛКИЯТ ШОФЬОР, ДЕТСКИ СВЯТ


Цена: 7.59 лв.

Очакваме доставка

Характеристики

Код13027

Описание

Образователна поредица ТРУД, ТВОРЧЕСТВО, ТЕХНИКА. Безопасно движение на децата по улиците. "Малкият шофьор" е игра с образователна насоченост. Разработването и издаването на играта е подчинено на наболелия проблем-безопасно движение на децата по улиците и пътищата. Играта е безценно помагало по безопасност на движението за всички възрасти над 5 години. С помощта на "Малкия шофьор" една значителна част от родителите, възпитателите и преподавателите не само ще опреснят знанията си в тази област, но ще могат нагледно да покажат на своите възпитаници правилата за движение по пътищата.

Играта е предназначена както за индивидуална така и за групова работа с малки и големи деца. Мобилността на знаците, картинките и възможността за многократно рисуване на различни ситуации върху "магическото" поле правят заниманията с играта уникална в тази област. В "Малкия шофьор" ще откриете: карти с примерни ситуации от реалното движение по пътищата с верни отговори, мобилни картинки на възможните участници в движението по пътищата, "магическо" поле за рисуване с "магическа" гъба за изтриване, тридесет от най използваните пътни знаци и светофари, черен молив за рисуване и книжка с указания и важни правила. 

Добрата окомплектовка на играта е предпоставка за постигане на добри резултати при обучението на децата ни в областта на безопасността на движението по пътищата.

Изработена от екологично чисти материали играта е безвредна за Вашите деца. Тя е опакована съгласно европейските стандарти в безвредно безцветно фолио - полиолефин.

 

Подобни продукти