КАЛКУЛАТОР ERICH KRAUSE DC-310N, 10 РАЗРЯДЕН | InHouse: Домашни потреби и стоки за бита, оборудване на ресторанти

КАЛКУЛАТОР ERICH KRAUSE DC-310N, 10 РАЗРЯДЕН


Цена: 13.99 лв.

Характеристики

Код50310

Описание

Настолен калкулатор, разполага с 10-разряден, едноредов, ярко четлив дисплей. Работи с литиева батерия и слънчева енергия за по-дълъг живот на батериите и се изключва автоматично, ако не се използва 5 минути. Едно ниво на памет. Пластмасови, ергономични бутони. Покритие от акрил. Този калкулатор може да извършва всички основни аритметични действия. Гаранция 1 година.

Бутони функции:

(М+/М-) Прибавя & премахва показаната цифра към паметта.

(+/-)  Променяте знака на резултата или на набраното число.

(MRC)  Извиква от паметта числата при еднократно натискане на бутона или ги изтрива при двукратно натискане.

(√) Корен квадратен  Автоматично изчисляване на корен квадратен.

Полезни съвети:

Дори калкулатора да работи нормално, сменяйте батерията най-малко веднъж на три години. Батериите могат да протекат и по този начин да повредят калкулатора. Избягвайте да използвате или съхранявате устройството в райони подлежащи на екстремни температури. Също така избягвайте да държите калкулатора на пряка слънчева светлина,  близо до прозорец, печка или всяко друго място изложено на високи температури.

Избягвайте да използвате или съхранявате устройството на места с влага и прах. Не разглобявайте калкулатора самостоятелно, ако има нужда от ремонт нека това да става в оторизирани сервизи.

Не натискайте бутоните на калкулатора с химикалка, молив или друг остър предмет. Използвайте мека, суха кърпа, за да почистите външната повърхност на устройството. Ако калкулатора е много замърсен, почистете го с кърпа, напоена в разтвор от вода и неутрален препарат. Никога не използвайте разтворители, бензин или други летливи вещества за почистване.

Подобни продукти