СВЕЩНИК ЗА АРОМАТНИ МАСЛА | InHouse: Домашни потреби и стоки за бита, оборудване на ресторанти

СВЕЩНИК ЗА АРОМАТНИ МАСЛА


Цена: 1.20 лв.

Очакваме доставка

Характеристики

КодИ02-3550
Материалкерамика

Описание

Свещите внасят повече атмосфера, независимо дали планирате вечерно парти или романтична вечеря за двама. Предлагаме ви богат избор от свещи и свещници за всяко настроение. Изберете тези елементи, които ще отразят собствения Ви стил и усещане за хармония. За Вашия дом знаем, че е важно всички детайли да се съчетават така, че да носят естетическа наслада и успокояващо усещане. Остава само да загасите лампите и да се отпуснете.
Свещник за ароматни масла  във формата на сърце. Красив и оригинален подарък или допълнение към интериора Ви. При вдишване етеричните масла проявяват антибактериално, противовъзпалително, регенериращо, антиалергично действие, стимулират имунитета, въздействайки не само на органите на дишането, но и на целия организъм. Състои се от долна и горна част. В долната част се поставя запалената свещ, а в горната- вода с капки от етерично масло по Ваше желание.

Полезен съвет

Никога не оставяйте свещта да изгори в свещника. Така той може да се нагорещи и да се счупи. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор. Не поставяйте запалените свещи близо до запалими материали.

 

 

Подобни продукти