КОМПЛЕКТ ПРИБОРИ ЗА ХРАНЕНЕ 24 ЕЛЕМЕНТА


Цена: 29.50 лв.

Очакваме доставка

Характеристики

КодИ02-4070

Описание

Комплект прибори за хранене за 6 човека. Комплекта съдържа 24 елемента - 6 броя лъжици, 6 броя вилици, 6 броя ножове и 6 броя лъжички за чай. Комплекта е поместен в луксозна дървена кутия със златисто покритие

Указания за почистване и съхранение

• Ръчно почистване - След употреба, измийте приборите, колкото е възможно по-скоро, за да избегнете продължителен контакт с остатъците от храна. Използвайте гореща вода, неутрален и мек почистващ препарат и гладка гъба. След измиване, подсушете незабавно с мека кърпа.

• Почистване в съдомиялна машина - Използвайте само висококачествени препарати. Измийте приборите, колкото е възможно по-скоро след тяхната употреба, като не зареждате прекалено много кошницата за прибори в съдомиялната машина. Поставяйте ножовете винаги с остриетата нагоре и отделно от другите прибори. Лъжиците и вилиците трябва да се поставят в кошницата с дръжките надолу. Никога не слагайте в кошницата прибори от неръждаема стомана, заедно с други метали, позлатени или посребрени прибори за хранене. Препоръчително е - след измиване - веднага да извадите ножовете от съдомиялната машина и да ги подсушите със суха и мека кърпа.

Полезен съвет

Не съхранявайте приборите за хранене на влажни места, където върху приборите могат да се образуват петна. Неправилното почистване също може да доведе до поява на петна по приборите. Петната могат да бъдат почистени от приборите, като ги потопите в разтвор от топла вода и лимонена киселина за 15 минути (1 супена лъжица лимонена киселина на 1 литър вода.). При правилна употреба и грижлива поддръжка, Вашите прибори ще останат блестящи, полирани и в добро състояние за дълго време.

Подобни продукти