САКСИЯ РЕБРО Ф36 БЯЛА | InHouse: Домашни потреби и стоки за бита, оборудване на ресторанти

САКСИЯ РЕБРО Ф36 БЯЛА бяла


Цена: 6.44 лв.

Характеристики

Код0101071
Материалпластмаса
Диаметър36 см
Височина31,5 см

Описание

Оребрената кръгла саксия е изработена от устойчива и лека пластмаса. Разнообразната цветова гама я прави подходяща за декорация на цветната ви градина. Саксията е подходяща   както за домашната ви градина, така и за зеления ви кът в двора.
Оребрената саксия е с кръгла форма, която се стеснява към дъното. По външните стени на саксията има релефни линии, приличащи на ребра. На дъното ѝ има маркирани дупки, които след пробиване ще послужат за изтичане на излишната вода през тях. Водата, която не може да бъде поета от цветето ще отиде в кръглата подложна чинийка, която върви в комплект със саксията. Подложката има стабилно дъно с пръстеновидни очертания, които ще предпазят градинският ви съд от подхлъзване.
Малкият градински съд може да се превърне и в една от висящите Ви саксии, единствено чрез добавянето на кука, която можете да поръчате допълнително, за да завършите напълно градинската си декорация. Тази мултифункционалност на кръглата саксия, я прави предпочитана както от любителите на цветята, така и от професионалните озеленители за отглеждането на увивни, висящи, декоративни и вечнозелени растения.

Полезни съвети

Пресаждането на цветето е необходимо, за да се избегне болнавия му вид, опадането на листата и спирането на нарастването му. Смята се, че е по-добре да пресадите растението в саксии със следващ по-голям размер, отколкото директно да го посадите в много голяма саксия. Размерът на саксията трябва да съответства на кореновата система на растението. Ако съдът е прекалено малък, това ще пречи на развитието му. Ако пък е прекалено голям, цветето може да не успее да поеме необходимите му вещества от почвата, което ще доведе до затруднено навлизане на въздух при корените и те ще загният.

Подобни продукти