САКСИЯ LOFLY Ф30 11,5Л ЛАЙМ | InHouse: Домашни потреби и стоки за бита, оборудване на ресторанти

САКСИЯ LOFLY Ф30 11,5Л ЛАЙМ


Цена: 9.29 лв.

Характеристики

КодИ04-1032
Материалпластмаса
Височина27,1 см

Описание

Саксията е изработена от устойчива и лека пластмаса. Разнообразната цветова гама я прави подходяща за декорация на цветната Ви градина. Саксията е подходяща  както за домашната Ви градина, така и за зеления Ви кът в двора.
Водата, която не може да бъде поета от цветето ще отиде в кръглата подложна чинийка, която върви в комплект със саксията. Подложката има стабилно дъно с пръстеновидни очертания, които ще предпазят градинският ви съд от подхлъзване.
Малкият градински съд може да се превърне и в една от висящите Ви саксии, единствено чрез добавянето на кука, която можете да поръчате допълнително, за да завършите напълно градинската си декорация. Тази мултифункционалност на кръглата саксия, я прави предпочитана както от любителите на цветята, така и от професионалните озеленители за отглеждането на увивни, висящи, декоративни и вечнозелени растения.

Полезни съвети

Не е желателно да избирате твърде голям размер саксия за растението си, тъй като това ще затрудни поемането на необходимите вещества от почвата.  Пресаждането на цветето е необходимо, за да се избегне болнавия му вид, опадането на листата и спирането на нарастването му. Смята се, че е по-добре да пресадите растението в саксии със следващ по-голям размер, отколкото директно да го посадите в много голяма саксия. Размерът на саксията трябва да съответства на кореновата система на растението. Ако съдът е прекалено малък, това ще пречи на развитието му. Ако пък е прекалено голям, цветето може да не успее да поеме необходимите му вещества от почвата, което ще доведе до затруднено навлизане на въздух при корените и те ще загният.

Подобни продукти