ТЕТРАДАКА 80 ЛИСТА


Цена: 1.99 лв.

Характеристики

Код1570100023

Описание

ТЕТРАДКА 80 ЛИСТА ГОЛЯМ ФОРМАТ КАРЕ ОФСЕТ  СПИРАЛА

Подобни продукти