ТОРБИЧКИ ДЕТСКИ ДЕКОР - 10 БРОЯ | InHouse: Домашни потреби и стоки за бита, оборудване на ресторанти

ТОРБИЧКИ ДЕТСКИ ДЕКОР - 10 БРОЯ


Цена: 1.27 лв.

Характеристики

КодИ02-5602
Материалцелофан
Размери19/38 см

Подобни продукти