САНДЪЧЕ ЗА ЦВЕТЯ | InHouse: Домашни потреби и стоки за бита, оборудване на ресторанти
-50%

САНДЪЧЕ ЗА ЦВЕТЯ сандък 20 см.


Цена: 1.71 лв.

Очакваме доставка

Характеристики

КодИ100369
Материалпластмаса
Цвяткафяв

Описание

Сандъчето  е подходящо за цветя, които се отглеждат на тераси и первази на прозорци. То е изработено от устойчива пластмаса и е с цвят керамичен.
Сандъчето има правоъгълна форма със заоблени ъгли, която се стеснява съвсем леко в основата си. На дъното има два кръгли отвора, наподобяващи решетки, през които изтича непоетата от цветето вода. Тя отива в подложката, която върви в комплект със сандъчето. Подложката се отстранява лесно чрез захващане за някоя от страните ѝ.
Можете да го използвате за първоначалното засаждане на по-големи растения, които в последствие да пресадите в друг модел сандъче с по-голям размер. Сандъчето е подходящо за декорация около барбекюта и беседки. Декоративен елемент подходящ за всеки дом и градина.

Полезни съвети

Не е желателно да избирате твърде голям размер саксия за растението си, тъй като това ще затрудни поемането на необходимите вещества от почвата.  Пресаждането на цветето е необходимо, за да се избегне болнавия му вид, опадането на листата и спирането на нарастването му. Смята се, че е по-добре да пресадите растението в саксии със следващ по-голям размер, отколкото директно да го посадите в много голяма саксия. Размерът на саксията трябва да съответства на кореновата система на растението. Ако съдът е прекалено малък, това ще пречи на развитието му. Ако пък е прекалено голям, цветето може да не успее да поеме необходимите му вещества от почвата, което ще доведе до затруднено навлизане на въздух при корените и те ще загният.

Подобни продукти